Hashtag

Het is niet onopgemerkt gebleven dat het eerste ervaringsverhaal #1 heeft en het tweede #4. De nummers volgen elkaar niet op. Dat klopt. Er zijn namelijk twee ervaringsverhalen die tussen #1 en #4 zitten. Deze verhalen zijn echter (nog) niet akkoord bevonden, waardoor ik ze niet zal plaatsen.

Ik wil wel laten zien dat deze twee verhalen, maar vooral degene waar het over gaat, bestaan. Ik wil namelijk laten zien met hoevelen we zijn.  Dat hierdoor de hashtags elkaar niet opvolgen, is alleen maar goed.

De ontbrekende hashtags laten vooral zien hoeveel taboe er nog rest op het verhaal. Hoeveel angst er is. Hoe moeilijk het is om de juiste woorden te vinden. Hoe zwaar het is om dit weer op te halen.

Of jullie nu wel of niet besluiten om het verhaal online te gooien, jullie verhaal telt sowieso mee. Ik hoop dat ik op 1 april 2019 een derde ervaringsverhaal online mag zetten. Welke hashtag deze heeft, maakt verder niets uit. Ik bewaar alles onder een hashtag en daarmee anoniem en dat doe ik totdat ik akkoord krijg om online te gaan ermee.

Ieder verhaal is welkom en zal met alle respect en anoniem behandeld worden. Wil je je verhaal doen, stuur dan een e-mail naar info@esohes.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s