Blog wordt vraag en aanbod

Ik wil ervoor zorgen dat ik niet blog om te bloggen. Ik heb daarom besloten dat ik alleen blogs online zet als daar ook content voor is. Als er mensen zijn die graag iets naar voren gebracht willen zien, dan kunnen die e-mailen naar info@esohes.nl en zal ik dat onderwerp aankaarten. Als je zelf een blog wilt schrijven dan mag dat ook, dan kan ik die altijd posten.

De ervaringsverhalen zal ik proberen één keer per maand te blijven posten. Hierin ben ik uiteraard ook afhankelijk van de verhalen die er binnen komen en de toestemming die ik krijg om te mogen publiceren. Zoals jullie gezien hebben aan de hashtags is het vaak moeilijk om toch tot publicatie over te gaan. Ik kan, wil en ga niemand dwingen om dit te doen. Wel kan het altijd nog. Het is nooit te laat om de toestemming alsnog te geven.

Ik merk dat wanneer er andere dingen spelen in iemands leven dit als laatste op de prioriteitenlijst komt. Helemaal terecht natuurlijk. Het moet iets vrijblijvends zijn.

Is er dus iets wat je graag terug wilt zien, laat het me weten. Zie je een artikel wat interessant kan zijn, tag me erin of deel het zelf op onze Facebookpagina (als dat lukt). Ik ben blij met alle input en neem alle berichten zeer serieus op.

Ik ga jullie niet overspoelen en hou me aan de vrijdagen voor blogs en de 1e van de maand voor ervaringsverhalen. Het kan echter zijn dat door bovenstaand een keer niks verschijnt dan komt dat de volgende keer wel weer.

Laat je horen!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s