#13

“De details van wat hij precies heeft gedaan, houd ik liever voor mezelf. Maar op een gegeven moment zijn die jongens weggegaan en daarna heeft hij me verkracht.” Zo vertelt Tess Milne in een interview voor het blad Grazia volgens Linda.nl

Unknown

Wat mooi is om te zien, is dat zij ontzettend veel steun krijgt door het delen van haar verhaal. Zoveel lieve reacties op social media. Het kan zo krachtig zijn om die steun te voelen en te ervaren. Er is ook meer begrip als mensen weten wat je hebt moeten overwinnen of waar je nog van bent aan het helen. Wil jij jouw verhaal ook doen, maar dan anoniem, mail naar info@esohes.nl.

Tess zegt op Instagram dat het delen van haar verhaal haar een ‘ontembare kracht’ heeft gegeven om anderen in dezelfde situatie te helpen. ‘Het heeft mij tien (!) jaar gekost door een onnodig schuldgevoel. De laatste stap is vergeving. Wat niet betekent dat ik hem vrijpleit voor wat hij heeft gedaan, maar wel dat ik mezelf compleet losmaak van het trauma’, besluit ze.

Ongelooflijk trots op Tess Milne dat ze zo dapper is om dit te doen. Nog trotser op hoe ze hierin staat. Fijn dat haar helingsproces in een vergevorderd stadium zit. Je bent een topper.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s