#17

Audrey Mabrey: “Chris was een man die mij constant beschuldigde van vreemdgaan. Hij was erg bezitterig en jaloers, maar hij had me nog nooit geslagen. Ik liep van school naar huis en zodra ik de deur opendeed viel hij me aan, hij stak op me in met een vleesmes. Hij trok me de garage in. Hij legde me op de grond en probeerde me te verkrachten. Met het mes op mijn keel. Ik zei tegen hem. Wat doe je? Ik hou van je. Toen sloeg hij me vier keer met een hamer op mijn hoofd. Hij gooide benzine over me heen, pakte een kaars en gooide die naar me. Ik ging in vlammen op.”
Verslaggever: “Het lijkt erop dat Christopher Hanney zijn vrouw Audrey Mabrey besprenkelde met iets vlambaars en haar daarna in brand stak.”
Audrey: ” Ik begon te bidden. God, laat me leven. Ik maakte de garage open en rende naar buiten. Een buurvrouw zag me in het gras rollen en sloeg me met de jas van haar zoon. Dat was het. Hij zal me mijn toekomst niet afnemen. Hij zal me mijn geluk niet afnemen. Hij zal me mijn persoonlijkheid niet afnemen. Neem mijn schoonheid maar. Ik ben nooit eerder geslagen. Nu 17 operaties en 9 behandelingen later. Hij zit in de gevangenis, levenslang plus 60 jaar. Er zijn zoveel slachtoffers in deze situatie. We hebben twee kinderen samen, twee zoons. Zij krijgen hun vader niet te zien. Hij mag hen niet zien. Dus na dat te hebben meegemaakt, al was het alleen al voor hen zouden we er alles voor over hebben om eerder te hebben kunnen ingrijpen.”

Haar verhaal was een waarschuwing voor Jourdon #15. Wederom laat dit zien dat het zo ontzettend belangrijk is om je verhaal te delen. Het zal zeker ervoor zorgen dat waarschuwingssignalen sneller te herkennen zijn door mensen die in een relatie zitten die een bepaalde graad van gevaar bevat.

Wil jij jouw verhaal (anoniem) doen? Stuur dan een e-mail naar info@esohes.nl.

Er is veel te vinden over Audrey op internet. Ik heb een paar links eruit gehaald:
Little things
Christopher Hanney sentenced to life in prison
Christopher Hanney spreekt in de rechtbank tegen Audrey
Verklaring Audrey in de rechtbank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s