Podcast

Als je serieus met iets aan de slag wilt dan zul je daar veel onderzoek naar moeten doen. Het helpt als je met iets bezig bent waar je gepassioneerd over bent. Daar besteed je immers sowieso al veel tijd aan.

Ik had extra ruimte en merk dat ik nu zo gedreven aan het worden ben dat mijn tijd weer heel kostbaar wordt. Ik sprak met mijn lieftallige dochter aangezien die millennial alleen maar bezig is met tijdbesparende dingen om zo, zoveel mogelijk gedaan te krijgen, steeds meer op hun bordje te kunnen nemen, dat waneer er iets fout gaat, alles ook klapt en een drama zich ontvouwt, niet dat dit voor mij niet herkenbaar is, maar dat voor een andere keer. Afin, ik sprak mijn dochter met de vraag hoe ik efficiënt veel info kon vergaren. We kwamen uit bij podcast, waar volgens haar alleen maar suffe mensen naar luisteren.

Nu vind ik mezelf niet suf, maar ging toch aan de slag met podcast. Ik kon niks over partnergeweld vinden en vond maar liefst drie items over huiselijk geweld. Als het over huiselijk geweld gaat, is dat vaker aangaande kindermishandeling. Precies zoals ik het overal terug kan vinden. Weet iemand een podcast die over partnergeweld gaat?

Ik kan me voorstellen dat het handig is om onderweg een podcast te luisteren over partnergeweld. Bijvoorbeeld tijdens woon-werkverkeer. Ik reisde niet alleen, maar werd gebracht en gehaald door mijn ex, dat is natuurlijk weer niet handig. Wellicht zijn er personen die dan wel even tijd alleen hebben om een podcast te luisteren waar lotgenoten aan het woord komen met advies. Of professionals die je van goede tips kunnen voorzien. Wie zou dat een goed idee vinden?

Luisteren jullie wel eens podcasts? Waarover?

2 gedachten over “Podcast”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s