#40

Een afgewezen asielzoeker heeft in Kiel op wrede wijze een moeder van twee kinderen vermoord. De asielzoeker heeft de 36-jarige met 37 messteken letterlijk afgeslacht. De rechter toonde zich inschikkelijk en gaf een genereuze migratietoeslag: De Afghaanse moordenaar hoeft niet achter de tralies.

Een 25-jarige asieleiser heeft een beestachtige moord gepleegd in Kiel. Een 36-jarige Duitse vrouw had zich ingelaten met de vluchtelingsimulant. Ze hadden elkaar ontmoet op een verjaardagsfeestje in de buurt en hadden soms omgang. Het feit dat de moeder van twee kinderen de relatie uiteindelijk beëindigde, beviel de Afghaanse immigrant in het geheel niet. Hij beraamde een plan om wraak op haar te nemen, schrijft Anonymousnews.

Onopgemerkt klom hij gewapend met een mes door een kelderraam het huis van de vrouw binnen en verraste haar. Zonder enige aarzeling stak hij haar neer. De voormalige soldaat ramde het mes in totaal 37 keer in het lichaam van de 36-jarige vrouw. Daarbij werd het slachtoffer ook in de hersenstam gestoken. De vrouw had geen enkele kans en bloedde dood in haar rijtjeshuis in Kiel.

Rechter schenkt migrantenbonus

Rechter Jörg Brommann.

Volgens rechter Jörg Brommann toonde de wrede misdaad een “absolute wil om te vernietigen in de zin van een gerichte en beraamde moord”. De beschuldigde “wist precies wat hij deed en zag wat hij had aangericht”, zei Brommann tijdens het proces. Het vonnis lijkt in dit opzicht dan ook onbegrijpelijk: de Afghaanse moordenaar krijgt geen gevangenisstraf.

In het kader van een typische dader-slachtoffer ommekeer in Duitsland werd de koelbloedige moordenaar opnieuw als ontoerekeningsvatbaar verklaard. Hij lijdt aan paranoïde schizofrenie, volgens de migrantenvriendelijke verklaring. Daarom wordt de Afghaan niet gestraft voor de slachtpartij op de moeder van twee kinderen. Hij zal in de toekomst worden ondergebracht in een mooie psychiatrische inrichting in plaats van in een gevangeniscel – uiteraard op kosten van de belastingbetaler. 4K-tv en PlayStation staan al klaar.

De misdaad had voorkomen kunnen worden

Hoe ongelooflijk dit vonnis ook klinkt, zo ongelukkig zijn ook de omstandigheden waaronder de 36-jarige Duitse uit het leven werd gedwongen. Omdat de misdaad voorkomen had kunnen worden. De Afghaanse moordenaar had in Duitsland een asielaanvraag ingediend, die allang was afgewezen. Daarom had de geïmmigreerde messentrekker al lang geleden gedeporteerd moeten worden. Het falen van de Duitse autoriteiten heeft het mogelijk gemaakt dat deze gewetenloze moord in Kiel heeft plaatsgevonden. Dit betekent dat Angela Merkel en haar handlangers verantwoordelijk zijn voor weer een Duits leven. De kinderen van de 36-jarige moeten nu zonder moeder opgroeien.

Gedeeld van Fenixx news

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s