#42

Vrouw bewaart lichaam echtgenoot elf jaar in vriezer

TOOELE CITY – Een vrouw (75) in Amerika heeft het lichaam van haar echtgenoot elf jaar lang in een vriezer bewaard. De politie deed de lugubere vondst nadat ze kwamen checken hoe het met haar ging nadat twee weken niets van haar vernomen was. Ze bleek dood op bed te liggen.

Nadat ze de vrouw dood aantroffen, besloten agenten om eens een kijkje te nemen in het huis. In een vriezer stuitten ze op het lichaam van de man. Hoe en wanneer hij dood ging, wordt op dit moment onderzocht. „De rechercheurs hebben met verschillende mensen in het appartementencomplex gesproken en ze herinnerden zich dat ze een man gezien hadden in het bewuste huis, maar wanneer dat was, kwam steeds niet overeen.” Hoe lang hij dus precies in de vriezer heeft gebleven blijft nog even gissen, maar dat kan volgens de politie oplopen tot elf jaar.

De politie denkt dat de man door een moord om het leven gebracht is, maar dat de vrouw een natuurlijke dood gestorven is. „We denken dat er bij hem geweld gebruikt is. Op het lichaam van de vrouw waren geen sporen van een misdrijf te zien”, aldus een woordvoerder tegenover ABC.

Gedeeld van Telegraaf.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s