#64

Politie trof moeder zwaargewond aan

Mishandelde vrouw (26) overleden na slaande ruzie met partner

ROTTERDAM – Een 26-jarige vrouw uit Rotterdam, die zaterdag zwaargewond raakte tijdens een ruzie met haar 29-jarige partner, is maandag overleden aan haar verwondingen. Dat laat de politie desgevraagd weten.

Agenten troffen de gewonde vrouw en haar kinderen in huis aan. 

De ruzie vond zaterdag plaats in een huis aan de Schammenkamp in Rotterdam. Buren belden de politie vlak voor middernacht. Agenten troffen de gewonde vrouw en haar kinderen aan. Ze werd met zware verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. In de nacht van zaterdag op zondag meldde de verdachte zich op het politiebureau en werd hij opgepakt.

De kinderen zijn ongedeerd gebleven.

Gedeeld van: Telegraaf.nl

Schammenkamp in Rotterdam.

Schammenkamp in Rotterdam. © MediaTV

Buurt geschokt na fatale mishandeling moeder: ‘Afschuwelijk voor de kinderen’

UPDATEDe 26-jarige vrouw uit Rotterdam, die zaterdag zwaargewond raakte tijdens een ruzie met haar 29-jarige partner, is maandag in het ziekenhuis overleden aan haar verwondingen. De vrouw is het eerste slachtoffer van dodelijk geweld dit jaar in Rotterdam.

De ruzie vond zaterdagavond plaats in een huis aan de Schammenkamp in Rotterdam-Charlois. De kinderen van de vrouw waren getuige van wat zich daar heeft afgespeeld. Buren seinden de politie net voor middernacht in over de ruzie die er plaatsvond.

Agenten troffen de gewonde vrouw en haar kinderen aan, maar de man die haar had toegetakeld bleek er vandoor te zijn gegaan. De vrouw werd met zware verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Later in de nacht meldde de verdachte zich op het politiebureau en werd hij onmiddellijk aangehouden. De politie meldt dat de man de partner van de zwaargewonde vrouw is. Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld, laat de politie ‘omwille van de privacy’ in het midden.

Kinderen

De kinderen zijn ongedeerd gebleven. De verdachte wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Buren van het gezin reageren geschokt op het overlijden van de vrouw. ,,Ik heb er de nacht zelf niks van meegekregen, maar hoorde er pas de volgende dag van’’, zegt een buurvrouw. ,,Dat ze is overleden is verschrikkelijk nieuws. Hier ben ik wel even van ondersteboven.’’

Dat ze is overleden is verschrik­ke­lijk nieuws. Hier ben ik wel even van onderstebo­ven

Buren van het gezin

,,Een lief vrouwtje met twee, of drie kleine kinderen’’, omschrijft een andere buurvrouw het slachtoffer. ,,Ze was zwaar mishandeld heb ik gehoord. Als je overlijdt door klappen en schoppen die je krijgt, dan moet de ander als een beest tekeer zijn gegaan. Afschuwelijk dit. Helemaal voor de kinderen. Die zijn er getuige van geweest.’’

Gedeeld van Telegraaf.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s